Tein pohjan 20cm halk. irtopohjavuokaan, niin pohjasta tuli aika matala, joten tein kakkuun vain yhden välin.
Mansikka-vadelmamousse: (summassa tehty, joten laitan tähän noin-määrät)
1prk Flora vispiä
1½dl maustamatonta jogurttia
½dl tomusokeria
3 liivatelehteä
n. 1½dl molempia marjoja soseeksi
(muutama tippa elintarvikeväriä)
*Kerma vaahdoksi, joukkoon jogurtti, sokeri, marjat ja lopuksi liivatteet.
Kokosin kakun irtopohjavuokaan.
En käytä pursotuksessa enää ikinä Valion vispikermaa! En tiedä johtuiko kermasta vai mistä, mutta se meinasi sulaa aivan kokonaan vaikka kuinka kiireellä yritin pursottaa! Kakkulautanenkin ihan kermaliemessä. Rumat korinpohjapursotukses siis reunassa. Jospa onnisuisi paremmin Flora vispillä. Siihen olen nyt tykästynyt!
Tämmöinen kakku sisältä. Näkyy myös kuvassa, että kostutuksen olisi voinut jättää pois. Ei mielestäni kyllä syödessä liian kosteaa ollut. Makoisaa! :D
Valion vispikermassa EI ole mitään vikaa!!! ;D Itse käytän sitä yleensä aina!!! Kuohukermaan tosin en sormiani sotke!
VastaaPoista