perjantai 22. lokakuuta 2010

Suklaamoussekakku ristiäisiin

Tämä on ehkä hieman vanhan toistoa, mutta laitanpa nämä kuitenkin tänne. Tähän hyydykekakkuun siis tein ne muutokset, mihin en ollut edellisessä kakussa tyytyväinen. Muuten samalainen kakku, mutta pohja tehty Ballerina kaakaotäytekeksistä (tuli muuten erinomainen!), moussessa tumman suklaan tilalla Fazerin sinistä, ja kaakaokiilteeseen laitoin tumman kaakaon puutteessa tavallista kaakojauhetta. Se olikin ehkä onni "onnettomuudessa", sillä enemmän tykkäsin tästä vaaleammasta kiilteestä, ku nyt moussekin oli vaaleampi. Todella hyvän makuinen hyydykekakku; juhlista jäi jäljelle pieni palanen! =D

6 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kakku!!

    VastaaPoista
  2. kannattaa kokeilla! :) todella hyvän makuinen!

    VastaaPoista
  3. Kerroppa siskollesi miten olet saanut tuon kakun reunan noin tasaiseksi..Kalvollko mitä käytetään juuri noissa irtopohjavuoan reunoissa??

    VastaaPoista
  4. eei siinä reunassa ollu mitää.. irtopohjavuoka vaan ja sit ennenku avaa sen klipsin niin kastelee vaikka jonkun rätin kuumalla vedellä ja "sulattaa" hieman sitä vuoan reunaa, että irtoaa paremmin, ja toi kiille ainaski meinaa jäädä kiinni siihen vuokaan, niin pienellä veitsellä irrottaa sen siitä reunasta. lähtee tosi kätevästi!

    VastaaPoista
  5. ja sit lopuksi silottaa hieman läpösellä paletilla tai veitsellä jos jäi vielä vähän epätasaiseksi.

    VastaaPoista
  6. Mä yleensä paletilla pyöräytän kakun irti irtopohjavuoan reunoilta ennenkö avaan sitä..ain atulee röpelöisiä!

    Toi on hyvä idea,että lämmittää paletti ja silottaa sillä sen..kokeilen seuraavaksi! Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista