maanantai 7. maaliskuuta 2011

Voileipäkakkua


Päivittely hieman viivästynyt, mutta nytpä tulee uutta tekelettä. Yksi majoneesipurkki kummitellut jo pitkän aikaa jääkaapin nurkassa, niin ajattelin tehdä ihan muuten vaan syötäväksi voileipäkakun. Ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä, niin olipas hyvää! Samanlainen kuin edellinenkin voileipäkakku, koristelua päätin tällä kertaa muuttaa ja aika pirtsakan näköinen siitä tulikin! 

Ennen tätä olen myös yhden täytekakun värkkäillyt, mutta siitä tuli ihan kauhea, niin en kehtaa siitä kuvaa laittaa. Kokeilin nimittäin kakuun brush embroidery-tekniikkaa, mutta ilmeisesti pikeerini oli liian löysää ja siitä ei siis tullut yhtään mitään... =/ Mutta jospa joskus saisin uudestaan innostuksen kokeilemaan ja tekemään silloin sitten hieman jämäkämpää pikeeriä, jos sitten onnistuisi paremmin.
Ja viime käynnin jälkeen on kävijälaskurikin mennyt yli 1000 kävijän, niin kiitos kaikille blogissani piipahtaneille ja kommentoikaahan rohkeasti!!! =)

2 kommenttia:

  1. Olisko sulla tuon voileipäkakun ohjetta? Oon joskus syönyt sun tekemää ja oli todella hyvää! Vois ruveta harjoittelemaan kevään ja alkukesän juhliin... Yhdet valmistujaiset ja rippijuhlat tiedossa. :)

    VastaaPoista
  2. http://tatjaanantekeleet.blogspot.com/2010/10/kinkkuvoileipakakku.html
    Tuolta löytyy hieman kakun ohjetta. Kysy jos jokin ei valkene :)

    VastaaPoista