torstai 12. toukokuuta 2011

Donitsit


Näiden tekemiseen sain idean Namin pajalta, mistä löytyy myös samaisten donitsien ohje, sekä lakristi- ja suklaakuorrutteiden ohjeet. Kokeilin tuota lakritsikuorrutusta ja siitä tuli tosi hyvää! Suklaadontiseihin sulatin vain suklaan ja laitoin hieman öljyä joukkoon, ettei suklaa kovetu.


3 kommenttia:

  1. Kovettuiko lakritsikuorrute niin ettei sen pintaan tarttunut esim. leivinpaperi donitseja pinottaessa?

    VastaaPoista
  2. Jos oikein muistan niin ei kyllä hirveän hyvin kovettunut... meillä ne ei kyllä säilynytkään kovin pitkään sillä mieheni on melko suuri donitsien ystävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksestasi :). En usko itsekään, että donitsit pitkään säilyvät, mutta jos ottaa jonnekin vaikka mukaan niin olisi kiva etteivät kuljetuksessa menisi ihan mäskiksi ;).

      Poista