maanantai 22. elokuuta 2011

Tyttären 1-vuotis kakku


Viimeisestä päivityksestä on aikaa, mutta nyt viimein sain taas aiheen tehdä kakun! Olin aivan fiiliksissä tätä tehdessäni!  Oma pieni rakas ja suloinen tyttäreni täytti lauantaina kokonaisen vuoden! Pieni hämärä muistikuva on, että olen joskus jossakin blogissa nähnyt ykkösen muotoisen kakun ja päätin, että tuollaisen teen, mutta siitä on niin kauan aikaa, ettei ole kyllä mitään muistikuvaa missä blogissa sellaisen olen nähnyt. Tällainen oli nyt kuitenkin minun versio! Ja mitenkään kehumatta itseäni, myönnän, että aika onnistunut lopputulos ainakin omasta mielestäni! Ja sehän se on pääasia, sillä synttärisankari tuskin vielä ymmärsi sen päälle mitään, sillä kun hän kakkupalasen sai lautaselleen, oli se pian yksi sekasotku ja tuskin siitä kovin paljoa suuhun päätyi... =) 

Leivoin kaksi peltikakkupohjaa ja niistä leikkasin ykkösen muotoiset pohjat kakkuun. Jäljelle jääneistä palasista tein vielä yhden pienemmän ykkösen muotoisen "varakakun" joka ei loppujen lopuksi mahtunut enää jääkaappiin, niin söimme sen jo varsinaisena synttäripäivänä. Juhlat oli siis vasta sunnuntaina. 
Välissä oli vadelmahillon seassa pakastevadelmia ja hieman mansikkasurvosta ja flora vispiä. Nyt muuten täytyy mainita, että tällä kertaa Flora vispi ei pettänyt, vaan se vispautui tosi hyväksi vaahdoksi ja sain pursotuksetkin sillä onnistumaan!! 

Pinnalla keltaiseksi värjätty sokerimassa ja helmiäissprayta.

Juhlapöytää.

Tässä vielä se "jämäkakku". Tässä pursotukset näyttää hieman oikeamman värisiltä kuin edellisissä kuvissa. 

Onnea rakas Jenni 1v!

3 kommenttia: