perjantai 22. lokakuuta 2010

Tennari

Kokeilin vielä todella kiireellä tehdä tennarin pöytään koristeeksi, mutta eipä tämäkään sitten ottanut onnistuakseen... :/ Minulla tuottaa ongelmia kengän läpän asettelu! Aivan kuin se jäisi aina liian lyhyeksi ja pieneksi...? Ja se valkoinen massa... mihin se jäi?! :D No... vähän inspiroin ja maalasin sitten ne osat pinkimmäksi, mitkä pitäisi olla valkoisia.. miksi ei kävisi näinkin :D. Sokerimassasta oli kyllä helpompi tehdä kuin marsipaanista, kun vaan vielä saisi muodon onnistumaan... Mutta on tämä jo parempi kuin se ensimmäinen :P harjoitus tekee mestarin, vai kuinka se oli =)

5 kommenttia:

  1. Hienohan tuo on kuin mikä!! Minä en varmasti saisi räpellettyä edes etäisesti tennaria muistuttavaa!!

    VastaaPoista
  2. Siis tää on VAUDE! Tiiäkkö..mäki kokeilen!! Nyt vaa ei ole sokerikuorutetta....täytyy siis rientää kauppaan hakemaan!! Paitsi..mihin kakkuun tekisin... No ainahan jonkun kakun voi huvikseenkin leipoa! :D

    VastaaPoista
  3. kokeile! :) kaavat vaan tulosta niin aika simppeli oikeestaan tehä.. kantsii noi sivupalat leikata yhdeksi osaksi niin ei tule taakse ikävää saumaa, ja jotenkin helpompi silleen! kun niitä pitäisi tehdä kaksi niin yhdistää ne 2 palaa.

    VastaaPoista
  4. Siis mitkä kaavat?? Ja mistä?? Ihan kaavatkinko löytyy jostain?? Mulle ne siis!!

    VastaaPoista
  5. Käyppä kattomassa Pionilaakson blogista tai Mansikkamäen blogista kaavat.. Muistaakseni löytyy myös ihan jos googletat tennari kaava.

    VastaaPoista