perjantai 22. lokakuuta 2010
Suklaamoussekakku ristiäisiin
Tämä on ehkä hieman vanhan toistoa, mutta laitanpa nämä kuitenkin tänne. Tähän hyydykekakkuun siis tein ne muutokset, mihin en ollut edellisessä kakussa tyytyväinen. Muuten samalainen kakku, mutta pohja tehty Ballerina kaakaotäytekeksistä (tuli muuten erinomainen!), moussessa tumman suklaan tilalla Fazerin sinistä, ja kaakaokiilteeseen laitoin tumman kaakaon puutteessa tavallista kaakojauhetta. Se olikin ehkä onni "onnettomuudessa", sillä enemmän tykkäsin tästä vaaleammasta kiilteestä, ku nyt moussekin oli vaaleampi. Todella hyvän makuinen hyydykekakku; juhlista jäi jäljelle pieni palanen! =D
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisen näköinen kakku!!
VastaaPoistakannattaa kokeilla! :) todella hyvän makuinen!
VastaaPoistaKerroppa siskollesi miten olet saanut tuon kakun reunan noin tasaiseksi..Kalvollko mitä käytetään juuri noissa irtopohjavuoan reunoissa??
VastaaPoistaeei siinä reunassa ollu mitää.. irtopohjavuoka vaan ja sit ennenku avaa sen klipsin niin kastelee vaikka jonkun rätin kuumalla vedellä ja "sulattaa" hieman sitä vuoan reunaa, että irtoaa paremmin, ja toi kiille ainaski meinaa jäädä kiinni siihen vuokaan, niin pienellä veitsellä irrottaa sen siitä reunasta. lähtee tosi kätevästi!
VastaaPoistaja sit lopuksi silottaa hieman läpösellä paletilla tai veitsellä jos jäi vielä vähän epätasaiseksi.
VastaaPoistaMä yleensä paletilla pyöräytän kakun irti irtopohjavuoan reunoilta ennenkö avaan sitä..ain atulee röpelöisiä!
VastaaPoistaToi on hyvä idea,että lämmittää paletti ja silottaa sillä sen..kokeilen seuraavaksi! Kiitti vinkistä!